CTS MK4 GOLF/BORA 1.8T FMIC KIT

CTS MK4 GOLF/BORA 1.8T FMIC KIT
Prijs: €760,00

Prijs is inclusief 21% BTW.

Fabrikant: CTS Turbo

Productcode: CTS-MK4-FMIC

Voorraad: Artikel wordt door ons besteld

Voorraad: 0

Levertijd: 1 tot 2 weken levertijd


Omschrijving:

De Kinetic Motorsport FMIC kit voor de VW MKIV 1.8T (Golf / GTI / Bora) is een uitstekende upgrade voor elke standaard of aangepaste auto. Deze kit biedt aanzienlijke verbeterde koeling ten opzicht van de concurrentie, en is een grote verbetering ten opzichte van de standaard interkoeler. De verbeteringen kunnen toegeschreven worden aan de hogere dichtheid van de interkoeler kern en de aluminium behuizing. Elke pijp in deze kit heeft een “Felsrand” zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er slangen worden afgeblazen door de druk of dat er slangen beginnen te lekken. Maar als dit nog niet genoeg is voor u, deze kit maakt gebruik van aluminium buizen, 4ply silicone koppelingen en RVS T-bouten klemmen.

Kijk op de foto voor de juiste installatie van de MAP sensor O-ring (Voor de latere MK4 modellen) Zorg ervoor dat de fabrieks o-ring (groen) blijft zitten en plaats de bijgeleverde o-ring over de groene. De sensor is niet inbegrepen in de kit.

Opmerking: Als u geďnteresseerd om de originele look te houden, wees gerust de originele bumper en roosters kunnen terug geďnstalleerd worden met minimale aanpassingen.

Passend voor K03/K03S/K04

Extra afbeeldingen:


Direct Advies

Bel voor persoonlijk advies 088-2502425 of stuur een e-mail naar onze klantenservice.

Facebook

Prijzen zijn inclusief BTW. © 2016 VT Car Service. Alle rechten voorbehouden.

Grotenoord 33 3341 LT Hendrik Ido Ambacht | T: 088-2502425 | E: info@celtemp-services.nl