Neem contact met ons op! 088-2502425 | sales@celtemp.nl

Welkom bij Celtemp Services

Celtemp Services is de specialist op het gebied van kwaliteitsonderdelen voor de snel groeiende VW / Audi VAG aftermarket onderdelen. Bij Celtemp Services vindt u alleen het allerbeste tegen een goed betaalbare prijs. Celtemp Services heeft het assortiment tevens weer meer uitgebreid met universeel toepasbare onderdelen. Naast de vervangings producten heeft Celtemp Services ook meters en sensoren voor de racerij en motorsport die in elke auto zijn in te bouwen.

Ook voor montage en upgrade kits kunt u bij ons terecht voor o.a. koppeling – remmen  – storing uitlezen – Hybride turbo’s enz.

Met de grootste zorg selecteren wij alleen de allerbeste producten voor u en altijd voor een scherpe prijs. Celtemp Services biedt optimale service en ondersteuning en kan u altijd helpen bij de keuze voor de juiste onderdelen.

Daarnaast ontwikkelt Celtemp Services mee aan nieuwe upgrade producten. Al onze producten zijn eenvoudig te vinden op onze website. Mocht u toch nog vragen hebben, dan bent u vrij om contact op te nemen met Celtemp Services.

Nieuw in ons assortiment:

    Categorieën
    Cart