Schaduw
Categorieën
Schaduw
  • Home
  • Test 2
  • ENgineering
  • Turbo
  • HomeBanner
  • Exhausts

VAG & algemene autosport upgrade onderdelen.

Welkom bij Celtemp Services !

 

Celtemp Services is de specialist op het gebied van kwaliteitsonderdelen voor de snel groeiende VW / Audi VAG aftermarket onderdelen. Bij Celtemp Services vindt u alleen het allerbeste tegen een goed betaalbare prijs. Celtemp Services heeft het assortiment tevens weer meer uitgebreid met universeel toepasbare onderdelen. Naast de vervangings producten heeft Celtemp Services ook meters en sensoren voor de racerij en motorsport die in elke auto zijn in te bouwen.

Ook voor montage en Upgrade kits kunt u bij ons terecht voor o.a. koppeling - remmen  - storing uitlezen - Hybride turbo's enz.

Celtemp Services is een snel groeiend bedrijf wat terug te zien is in ons assortiment. Met de grootste zorg selecteren wij alleen de allerbeste producten voor u en altijd voor een scherpe prijs. Celtemp Services biedt optimale service en ondersteuning en kan u altijd helpen bij de keuze voor de juiste onderdelen.

Daarnaast ontwikkelt Celtemp Services mee aan nieuwe upgrade producten. Al onze producten zijn eenvoudig te vinden op onze website. Mocht u toch nog vragen hebben, dan bent u vrij om contact op te nemen met Celtemp Services.

 

Bestellingen die op werkdagen (dinsdag - zaterdag) voor 13:00 zijn geplaatst en vooruit betaald zijn met Ideal, Paypal worden op dezelfde dag verzonden mits het artikel op voorraad is.

 

Madame Curiestraat 5, 3316 GN Dordrecht. regio Rotterdam. Tunings onderdelen - chiptuning - rollenbank - werkplaats.


ARP Bar-Tek BGS technic CTS Turbo DBA Dynostar Eurojet Forge Hawk HPA motorsport KW Suspensions MagnaFlow performance Mathy MEGUIARS Miltek PLX Devices Powersprint Revo techniek Sachs Performance Simons Sportuitlaten SPM Motorsport VDO Wagnertuning

Direct Advies

Bel voor persoonlijk advies 088-2502425 of stuur een e-mail naar onze klantenservice.

Facebook

Prijzen zijn inclusief BTW. 2016 VT Car Service. Alle rechten voorbehouden.

Grotenoord 33 3341 LT Hendrik Ido Ambacht | T: 088-2502425 | E: info@celtemp-services.nl