Categorieën
Schaduw

Uitlaat speciaal op maat gemaakt!

Uitlaat speciaal op maat gemaakt!
Prijs: Op aanvraag

Prijs is inclusief 21% BTW.

Fabrikant: CELTEMP PRODUCTS

Productcode: CUSTOM-UITLAAT

Voorraad: 1000

Levertijd: Direct leverbaar


Omschrijving:

Bij een uitlaat op maat gaan wij als volgt te werk:

Heeft u interesse in een Custom Celtemp uitlaatsysteem of aanpassing zoals bijvoorbeeld Bypass systeem dan gaan wij als volgt te werk:

Wij vragen u om een afspraak te maken zodat wij de auto en de huidige uitlaat situatie kunnen bekijken. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. We kunnen dan zien wat er voor systeem onder zit en dan ter plaatse bespreken wat wij kunnen kunnen maken. Daar wij het meest alles op maat naar wens maken moeten we dit eerst bespreken met klant en auto erbij.

We kunnen dan ook luisteren hoe de huidige situatie is om dan te kunnen inschatten wat we kunnen maken naar u wens. We werken met verschillende merken dempers. We kunnen dit dan goed bespreken en verschillende dempers laten zien. Tevens kijken we welke maat uitlaatbuis er past onder de auto i.v.m met de ruimte die er is. Dit kan zijn 2 2.5 3.0 3.5 inch.

We kunnen dan alles goed met u als klant afstemmen en zo tot een juiste offerte / prijsopgaaf komen en die gelijk aan u meegeven. U krijgt van ons een prijsopgaaf op papier mee zodat u ook op een later tijdstip een afspraak kan maken.

Direct Advies

Bel voor persoonlijk advies 088-2502425 of stuur een e-mail naar onze klantenservice.

Facebook

Prijzen zijn inclusief BTW. 2016 VT Car Service. Alle rechten voorbehouden.

Grotenoord 33 3341 LT Hendrik Ido Ambacht | T: 088-2502425 | E: info@celtemp-services.nl